SHOP

RELOAD
October 29, 2020
POINT BREAK JRS
November 4, 2020

WET LUBE

400.00ден

37 in stock

SKU: MU867-1M Categories: ,

Обезбедува мазно менување на брзини
– Го намалува триењето и потрошувачката на енергија
– Ја одвраќа водата и Го штити ланецот
– Се ситакнува во влажни, дождливи и калливи услови
– формула за еколошка заштита базирана на растително масло
– Био разрградлив
– Може да Се примени на ланци, менувачи, сајли

Grupa

Kolicina

Brend