SHOP

RELOAD
октомври 29, 2020
POINT BREAK JRS
ноември 4, 2020

BIO CHAIN CLEANER

650.00ден

2 на залиха

Шифра: MU950 Categories: ,

Брзо и ефикасно Остранува масло и нечистотија
– Безбеден за сите видови на ланци
– формула растворлива со вода за лесно испирање
– Продира низ масни наслаги за намалување на триењето
– Биоразградлив

Grupa

Kolicina

Бренд