SHOP

RELOAD
октомври 29, 2020
POINT BREAK JRS
ноември 4, 2020

BIO DEGREASER

750.00ден

8 на залиха

Шифра: MU948 Categories: ,

Био формула која лесно продрува и во најтешките масни наслаги
– Се користи за сите видови на ланци и запчаници
– формула која лесно Се раствора со вода и Се штити околината
– Остранува и водоотпорни масти

Grupa

Kolicina

Бренд