SHOP

HELMET RAINCOVER
ноември 19, 2020
BUNZI
ноември 19, 2020

C3 DRY CERAMIC LUBE

950.00ден1,390.00ден

Исчисти
Шифра: C3 DRY CERAMIC LUBE Categories: ,

– Обезбедува врвни перформанси во суви и правлви услови
– Формула која не зодржи петролеум за заптита на животна средина
– Синтетички полимери за добри перформанси на долги растојанија
– Неверојатна издржливост
– Вклучува УВ светилка за проверка на покриеност

Grupa

Kolicina

,

Бренд