SHOP

RELOAD
октомври 29, 2020
POINT BREAK JRS
ноември 4, 2020

C3 WET CERAMIC LUBE

950.00ден

19 на залиха

Шифра: MU869 Categories: ,

Содржи борови нитрити за ефикасност
– Го намалува триењето и потрошувачката на енергија
– Создава керамички слој за заштита на ланецот
– Се ситакнува во влажни, дождливи и калливи услови
– Ефикасен при долги возења
– Може да Се примени на ланци, менувачи, сајли

Grupa

Kolicina

Бренд