SHOP

CASSETTE HG-41
септември 3, 2019
ROTOR SM-RT64
септември 3, 2019

CASSETTE TZ-500

800.00ден 640.00ден

Заден запчаник ТЗ500-7 14-28

Продолжи кон веб страната на Shimano

30 на залиха

Шифра: EMFTZ5007428 Categories: ,

Број на запчаници: 14-16-18-20-22-24-28
Монтирање: Навој

Proizvod

Тип

Brzini

Golemina

Бренд