SHOP

HELMET RAINCOVER
ноември 19, 2020
BUNZI
ноември 19, 2020

DRY LUBE

400.00ден800.00ден

Исчисти
Шифра: DRY LUBE Categories: ,

– Идеален за МТБ, друмски и цикло крос велосипеди
– Формула базирана на восок која се истакнува во суви услови со прашина
– Обезбедува рамномерно и тивко менување на бризини
– Може да се нанесува на ланци, сајли, кошулици и шифтери
– Систем за нанесување со пипета за лесна употреба

Grupa

Kolicina

,

Бренд