SHOP

RELOAD
октомври 29, 2020
POINT BREAK JRS
ноември 4, 2020

E-BIKE ULTRA CORROSION DEFENCE

1,190.00ден

9 на залиха

Шифра: MU1112 Categories: ,

Продира и штити
Филм што не се суши
Спречување на ‘рѓа / антикорозија
Идеално за заштита на терминалите и обвивките на батериите
Отпорен на топла, ладна и солена вода
Раствора ‘рѓа
Заштитата трае до 12 месеци *
Лесно се применува! Доаѓа со нашата „Genius Straw“ формула
За употреба после миење за да се истера вишокот вода.

ЗАБЕЛЕШКА: Пред примена, заштитете ги кочионите површини!

Grupa

Kolicina

Бренд