SHOP

RELOAD
октомври 29, 2020
POINT BREAK JRS
ноември 4, 2020

NO PUNCTURE HASSLE

2,190.00ден

26 на залиха

Шифра: MU822 Categories: ,

За Road, XC, Enduro, Downhill
Запечатува дупки до 6мм
Запечатува порозни гуми и празнини околу бандажи
Трае до 6+ месеци во умерена клима *
Содржи врвни молекули за да пополни големи дупки
Вклучува уникатен систем за откривање на УВ зраци што ги потенцира сите дупки
Не е корозивно и лесно се мие со вода
Без амонијак
CO2 компатибилен
Минимален износ за гума:
(додадете до 30 ml дополнително за зголемена заштита)

Road: 30-45ml
MTB 26-27,5″: 60-75ml
Cross 700c: 60-75ml
MTB 29″: 105-140ml
Downhill: 120-140ml

Grupa

Kolicina

Бренд